Speciale fietsen

Allemaal even goed

Lees meer Lees minder

Bekijk de laatste reviews

Lees de ervaringen van onze klanten.

Dahon Vouwfiets Mariner i8 20" Wit

11 jun. 2020
“Na vergelijking verschillende vouwfietsen gekozen voor de Dahon Mariner dat op diverse reviewsites best beoordeelde en verkochte vouwfiets is, dus qua kwaliteit zal wel goed zijn. De prijs is prima. De fiets gaat in de kofferbak van de auto overal mee naar toe op stedentrips. Ik gebruik het niet voor in OV. De fiets is stevig en is kwalitatief goed. Hij rijdt comfortabel (geen vering), prima te dragen, besturing is goed, het vouwen is eenvoudig na wat oefening. Koop wel een fietsbel, fietsslot en evt voorlamp erbij, wat die ontbreekt”
Dahon Vouwfiets Mariner i8 20" Wit

Tern Link C7i vouwfiets

11 jul. 2018
“Heb de fiets nu een dag in bezit en er inmiddels een aantal trein ritjes opzitten. Mijn dagelijkse reis bestaat uit 2x overstappen. Vandaag de fiets opgevouwen vervoerd, en per overstap de fiets weer opengeklapt. Werkt inderdaad binnen 10s, fantastisch! Rijdt voortreffelijk, stijf frame en schakelt prima. Ik had verwacht dat de fiets afgemonteerd werd geleverd, maar dat was niet zo. Afmonteren kan prima, is wel even uitzoeken en een werkje. Vandaar de 4 sterren in voldoet aan verwachting. Let op: op de site staat nergens dat ie rijklaar geleverd werd, dus daar ligt het niet aan. Prima snelle levering volgens afspraak, en keurig een mail op de dag van levering met aflevertijd. Super!”
Tern Link C7i vouwfiets

Dahon Jifo vouwfiets

16 aug. 2017
“Zeer lichte vouwfiets, redelijk gemakkelijk op te plooien, stuur spijtig genoeg niet in hoogte verstelbaar. Zeer tevreden over aankoop. ”
Dahon Jifo vouwfiets